Energie besparen oosterpoort

Energie besparen oosterpoortHV Woonbelang is benieuwd of de energetische maatregelen ook energiebesparend zijn. Onlangs heeft Oosterpoort een brief gestuurd naar de huurders bij wie onlangs energetische maatregelen zijn toegepast.

In die brief staat of u wilt meewerken om inzicht in de resultaten te krijgen door middel van uw gasverbruik. Wij hopen dat u zich wil aanmelden om mee te werken aan een bewuster energieverbruik en minder stookkosten.

Dat kan door een mail te sturen naar info@oosterpoortwonen.nl of door te bellen met het KlantContactCentrum (KCC). Als u een brief van Oosterpoort hebt gekregen, meld u zich dan aan. Het is nog niet te laat om u aan te melden.

Hebt u vragen bel dan het KCC via telefoonnummer (024) 399 55 55. Zij beantwoorden uw vragen.